Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurari pentru societatile de turism – tot ce trebuie sa stii

Persoanele juridice care detin una sau mai multe companii de turism, trebuie neaparat sa incheie aceasta polita de asigurare cu companiile de asigurari pe care asiguratul le alege, pentru a oferi o siguranta atat turistilor care isi planifica calatorii prin intermediul firmelor acestora de asigurari, precum si o siguranta a companiei in caz de se intampla ceva grav cu aceasta.

Acest tip de asigurare este o asigurare in cazul pierderii financiare, atat a turistilor, cat si a societatii de turism in cauza. Polita de asigurare asigura societatii de turism in cauza care incheie aceasta polita de asigurare, siguranta companiei in cazul falimentului sau in cazul in care turistul care a plecat intr-o calatiorie prin intermediul companiei lor, se accidenteaza.

Toate companiile de asigurari din Romania incheie aceasta polita de asigurare optionala, insa atat de necesara asiguratilor in cauza, iar preturile acesteia este diferit de la o companie la alta, in functie de venitul firmei in cauza, de numarul angajatilor pe care aceasta ii detine, de timpul in care firma a activat si de numarul turistilor pe care societatrea de turism in cauza i- a avut de la activare.

O polita de asigurare care acopera atatea riscuri, este absolut necesara persoanelor juridice care detin o societate de turism sau care are actiuni la firma in cauza.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>