Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurari pentru angajati

Asigurarea pentru angajati este o asigurare stricta pentru persoanele juridice, o asigurare obligatorie, unde persoana juridica in cauza isi asigura angajatii in cazul unui accident de munca, al unui deces de gradul 1 in familie sau a altor evenimente neprevazute.
Toate companiile de asigurari din Romania incheie polite de asigurare pentru angajati, acestea asigurand asiguratului protectia angajatilor sai cat timp se afla la locul de munca si asigurarea de sanatate a acestora.
Polita de asigurare pentru angajati, poate fi incheiata atat individual, doar de persoana juridica in cauza, cat si in grup, daca este cazul sa fie mai multe persoane juridice ce detin aceiasi companie si daca vor sa asigure mai multi angajati deodata, lucru mult mai economisitor in privinta sumei datorate lunar companiei de asigurari cu care se incheie polita de asigurari pentru angajati.
Aceasta asigurare este foarte comuna in strainatate, acolo majoritatea persoanelor care detin companii mari, asigurandu-si angajatii si dandu-le astfel un impuls sa nu mai plece de la firma lor.
Riscurile pe care companiile de asigurari le asigura la aceasta polita sunt riscul in caz de ces, riscul in caz de accident la locul de munca, riscul in cazul in care vor fi dati afara si riscul bolilor profesionale. Asigurarea pentru angajati nu include acoperirea riscului in caz de imbolnavire din alta cauza decat cea profesioana, riscul bolilor infectioase sau riscul sinuciderii.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>