Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurari de accidente pentru sportivi

Orice sportiv poate prezenta riscul de a se rani in jocul pe care il practica. Tocmai de aceea toate companiile de asigurari din Romania si de peste hotare, s-au gandit si la acestia, creandu-le astfel o polita de asigurare special conceputa pentru persoanele care practica sportul.
Aceasta asigurare pentru sportivi o au majoritatea sportivilor din tara noastra si este obligatorie in unele domenii sportive. Asiguratul poate fi atat proprietarul asociatiei sportive in cauza, cat si sportivul.
Riscurile pe care polita asigurarii accidentelor pentru persoanele sportive le acopera, sunt: sprijin financiar total in cazul in care sunt raniti pe terenul de sport in cauza, riscul de deces sau de invaliditate permanenta sau temporara, spitalizare, medicamentatie sau tratamente medicale, accidente provocate pe terenul de sport precum expolozii, taieri, loviri, etc.
Varsta minima pe care o persoana sportiva profesionista trebuie sa o aiba in cazul in care incheie polita de asigurare de accidente pentru sportivi, este de 16 ani si cea maxima fiind de 50 de ani, in functie de sportul pe care il practica fiecare asigurat in parte.
Pretul pe care companiile de asigurari in cauza, le cer pentru incheierea politei de asigurare a accidentelor pentru sportivi este diferit de la o companie de asigurari la alta si depinde in principal de varsta asiguratului si varsta pana la care poate practica sportul in cauza, de natura sportului pe care il practica si de periculozitatea meseriei sale.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>