Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurari de accidente ce acopera invaliditatea permanenta

Aceasta asigurare de accidente ce acopera invaliditatea permanenta este foarte rara in tara noastra, in strainatate folosindu-se din ce in ce mai mult. De asemenea, nu toate companiile de asigurari din Romania incheie aceste polite de asigurare, castigul asigurarilor in acest caz fiind relativ mici fata de castigul asiguratului.
Compania de asigurari cu care v-ati decis sa incheiati aceasta polita de accidente ce acopera invaliditatea permanenta, trebuie sa va asigure protectia financiara in caz de invaliditate permanenta, decesul din cauza unui accident, spitalizarea, tratamentul si medicamentatia in cazul in care o sa aveti nevoie de ele. Riscul pe care aceasta polita de asigurare nu o acopera este riscul invaliditatii temporare.
Varsta minima pe care asiguratul trebuie sa o aiba in cazul in care incheie aceasta polita de asigurare, este de 18 ani si varsta maxima de 60 de ani. Daca polita expira in momentul in care asiguratul a implinit varsta de 60 de ani, acesta nu mai poate sa o reinoiasca.
Pretul acestei polite de asigurare depinde de la o companie de asigurari la alta, pretul fiind selectionat dupa cateva criterii de baza principale, la care se adauga implicit altele secundare. Unele din criteriile principale sunt varsta asiguratului, gradul de invaliditate, profesia pe care a avut-o, membrii familiei si venitul acestora, precum si venitul asiguratului si perioada contractuala pe care se incheie polita de asigurare in cauza.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>