Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurari ciudate

De cand cu moda asigurarilor, toate vedetele isi fac asigurari care de care mai ciudate.

Spre exemplu, in America, cele mai importante polite de asigurari incheiate de vedete sunt asigurarea pentru dantura, pentru corp, pentru sani, asigurarea picioarelor fotbalistilor, asigurarea vocilor cantaretilor, etc.

Ca si vedeta, este absolut necesar sa se incheie o polita de asigurare pentru partile corpului prin care acestea isi desfasoara activitatea, precum mainile pentru persoanele care canta la instrumente vocale, vocea pentru cantaretii vocali, picioarele pentru fotbalisti, baschetbalisti sau alti jucatori sportivi, sau sanii pentru numeroasele vedete de gen feminin care isi pun silicoane.

Cu ocazia aceasta, companiile de asigurari din intreaga lume au dat lovitura, gasind si pentru vedete o solutie de asigurare, solutie care consta in urmatoarul lucru: in cazul in care vor pati vreun accident neprovocat de propria persoana, persoanele care isi asigura partile corpului, persoane care isi castiga existenta prin acest lucru, sa primeasca despagubirea care li se cuvine din banii agonisiti pe parcursul contractului de asigurare.

Politele de asigurare mai ciudate, sunt foarte scumpe, numai persoanele cu multi bani si le pot permite, deoarece aceste asigurari prezinta un risc foarte ridicat pentru asiguratori. Varsta persoanelor care pot incheia aceste polite de asigurare este de minim 18 ani, maxim 65 de ani si perioada contractuala difera de la o asigurare la alta, totul depinzand de obiectul asupra caruia se face asigurarea, de varsta asiguratului, de riscul care il presupune si de bugetul financiar al persoanei in cauza.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>