Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea Unit Linked

Asigurarea Unit Linked este o asigurare foarte des achizitionata de persoanele afaceriste carora le place sa castige mai multi bani din suma total ape care o plateste compania de asigurari la sfarsitul incheierii contractului. Aceasta asigurare este de fapt o asigurare de investitii, banii pe care ii aduna lunar fiecare cetatean care detine aceasta polita de asigurare, fiind investiti cu acordul asiguratului, acdesta luandu-si o suma considerabila de la compania de asigurari in cauza, la sfarsitul incheierii perioadei contractuale a politei de asigurare Unit Linked.
Asiguratului i se da ocazia sa aleaga dintr-o serie de companii de investitii, una sau mai multe companii, la care compania de asigurari cu care acesta incheie polita de asigurare, sa poata investi lunar suma platita de asigurat.
Persoanele care pot opta pentru aceasta asigurare Unit Linked trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani, doar in cazul in care la expirarea politei de asigurare, asiguratul sa nu depaseasca suma de 65 de ani. Perioada contractuala este de minim 2 ani de zile, insa spre deosebire de alte asigurari, aceasta este singura asigurare unde puteti opta sa incheiati polita de asigurare si sa primiti toata suma platita lunar companiei. Singurul dezavantaj este ca daca incheiati inainte de termen asigurarea, nu veti putea beneficia de suma incasata de la companiile de investitii, fie ea mare sau mica.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>