Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea telefonului mobil

Telefonul mobil sau celularul cum i se mai spune, nu mai este un lux in ziua de azi, fiecare dintre noi detinand unul sau mai multe telefoane, ci o adevarata necesitate, un bun fara de care am fi pierduti. In lumea aglomerata in care traim, telefonul mobil este singura cale de comunicare atunci cand suntem pe fuga sau nu. De asemenea, au fost atatea cazuri de furturi de telefoane mobile, incat ar fi chiar pacat sa nu il asiguram.
Unele companii de asigurari, incheie polite de asigurare a telefonului mobil, insa cel mai bine ar fi sa va asigurati telefonul la o companie de telefoane mobila, precum Orange, Cosmote sau Vodafone. Acestia din urma, in afara de faptul ca va asigura telefonul in caz de furt, va poate si recupera toate datele din el, precum agenda telefonica sau alte lucruri importante, stocate pe cardul de memorie.
Pretul politei de asigurare a telefonului mobil este relativ mic, de maxim 50 de Ron pe luna, in functie de ce doriti sa beneficiati de pe urma acesteia si de telefonul mobil pe care il detineti si pentru care faceti asigurarea in cauza.
In cazul in care doriti sa va asigurati telefonul si in caz de incendiu sau alte avarii, atunci pretul politei de asigurare este mai mare, chiar dublu fata de pretul normal.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>