Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea RCA, cea mai ieftina asigurare din Romania

Asigurarea Rca este o asigurare obligatorie si pretul acesteia este cel mai mic dintre toate asigurarile. Fiecare companie de asigurari in parte, are pretul ei unic in ceea ce priveste asigurarea Rca, insa diferenta de pret dintre ele, este aproape infima.

Pretul asigurarii auto Rca este in functie de optiunile pe care le alegem fiecare dintre noi in parte si de unele criterii ale companiilor de asigurari.

Persoanele care au mai multi copii, care nu au nici un venit sau care are unele deficiente locomotorii, vor avea parte de o reducere substantiala la incheierea politei de asigurare auto RCA. Persoanele care nu au nici un copil si au venit mare, vor plati o polita de asigurare mai scumpa. De asemenea, persoanele juridice, vor avea si acestea de achitat o asigurare Rca mai scumpa, fata de persoanele fizice.

Pretul politei de asigurare obligatorie RCA, depinde si de faptul daca aveti in posesie mai mult de o masina, in cazul acesta putand beneficia de reducere. Asigurarea auto obligatorie poate fi mai mare in cazul in care doriti sa beneficiati de mai multe despagubiri in caz de accidente provocate tertilor de pe teritoriul Romaniei.

Asigurarile obligatorii RCA, se pot incheia atat prezentandu-va la companiile de asigurari, cat si Online, pe Internet.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>