Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea porturilor si terminalelor

Companiile de asigurari care incheie polite de asigurare, s-au gandit si la o modalitate pentru asigurarea porturilor si terminalelor si tocmai de aceea au facut o polita de asigurare pentru acest lucru.

Nu toate companiile de asigurari din Romania incheie aceasta polita de asigurare, ele fiind mici la numar, insa cele care o fac, acopera urmatoarele riscuri: asigura jumatate din salaraiile angajatilor daca dintr-un motiv sau altul se intrerupe activitatea in port, repara echipamentele si navele asigurate si in caz de calamitati naturale sau nu, acopera toate daunele asiguratilor.

Calamitatile care se pot acoperi sunt riscul de furtuna, traznet, incendii, cutremure, inundatii, explozii, ciocniri intre utilaje, furt de echipamente sau de utilaje, precum si repararea lor.

Pretul acestor polite de asigurare a porturilor si terminalelor sunt foarte mari si difera de la o companie la alta, in functie de cateva criterii de selectare. Unele dintre aceste criterii de selectare ar fi: dimensiunea portului sau a terminalului in cauza, activitatea care se desfasoara aici, numarul de angajati din sectorul de activitate asigurat, riscurile care pot aparea si venitul companiei si implicit a asiguratului.

Aceasta asigurare a porturilor si terminalelor este foarte importanta pentru marile companii din Romania care isi desfasoara activitatea in aceste sectoare, deoarece riscul de avariere a lor, se gaseste la un nivel foarte ridicat.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>