Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea pentru protectia ipotecii

In ziua de astazi majoritatea romanilor nu se descurca cu banii din micile salarii pe care le au si apeleaza la banca pentru a-si suplimenta fondurile.
Majoritatea bancilor din Romania, cer persoanelor care apeleaza la un imprumut personal, o asigurare pentru protectia ipotecii. Bancile cer aceasta garantie de obicei la persoanele mai in varsta, pentru a avea o garantie in cazul daca asiguratul decedeaza, acestea incasand toata suma din asigurarea platita la companiile de asigurari, impreuna cu dobanda aferenta, pentru ca ele sa isi poata recupera paguba.
Majoritatea companiilor de asigurari din Romania incheie polite de asigurare pentru protectia ipotecii, pretul acestor asigurari diferentiindu-se de la o companie de asigurari, la alta. Unele banci lucreaza cu companiile lor de asigurari.
Varsta minima pentru incheierea acestei asigurari ipotecare este de 18 ani, iar varsta maxima este de 60 de ani. Persoanele care termina un contract de asigurare ipotecara dupa ce implineste varsta de 60 de ani, nu mai are dreptul la aceasta asigurare.
Asigurarea pentru protectia ipotecii este de fapt o garantie pentru banca, aceasta fiind sigura ca astfel isi poate recupera pagubele in caz ca asiguratul decedeaza, iar in caz de nu decedeaza, asiguratul isi poate recupera suma platita lunar la compania de asigurari in cauza, impreuna cu dobanda aferenta acesteia. Acest tip de asigurare este obligatorie pentru persoanele care opteaza pentru imprumuturi la banci.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>