Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea pentru persoanele juridice in caz de incendiu si alte avarii

Aceasta asigurare este stricta pentru persoanele juridice care isi desfasoara activitatile in domeniile comerciale sau industriale. Asigurarea in caz de incendiu si alte avarii, este o polita de asigurare perfecta pentru acestia, care in caz de incendiu, inundatii, traznete, explozii, furt de echipamente tehnice sau de stocuri de marfa, sunt despagubiti de suma pagubita.
Asigurarea se face asupra tuturor bunurilor neperisabile din interiorul sectorului unde isi desfasoara activitatea persoana juridica in cauza si de asemenea si asupra cladirii unde se afla sectorul de activitate.
Companiile de asigurare nu numai ca platesc absolut tot ce s-a asigurat, ci si reparatiile si costurile implicate.
Toate companiile de asigurare din Romania, incheie polite de asigurare pentru persoanele juridice pe sectoarele unde acestia isi desfasoara activitatea. Preturile acestor asigurari sunt destul de mari fata de alte asigurari, in schimb vom fi pe deplin recompensati in cazul nefericit in care vom pati vreo avarie naturala sau nu, pe sectorul de activitate pe care l-am asigurat.
Polita de asigurare se incheie pe minim 3 luni de zile si perioada contractuala poate dura nelimitat. Persoanele asigurate nu trebuie sa treaca de varsta de 70 de ani si bunurile care vor fi adaugate pe lista celor asigurate, nu trebuie sa fie perisabile.
Ca persoana juridica, sunteti adesea predispusi atator riscuri, incat ar fi pacat sa nu fiti asigurati!

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>