Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea pentru locuinte

Oricare dintre noi poate fi victima unui incendiu sau a hotilor, tocmai de aceea trebuie sa ne asiguram locuinta, in caz contrar vom suferi singuri pagubele, singuri.

Indiferent de natura accidentului din locuinta proprie, exista asigurari de locuinte care ne asigura atat pagubele provocate de incendii, explozii sau alte calamitati, precum si in cazul in care suntem pagubiti de cataclisme naturale, precum cutremurul, traznetul sau inundatiile.

Asigurarea pentru locuinte este clasificata in doua categorii: asigurarea de locuinte obligatorie si asigurarea de locuinte privata.

Asigurarea de locuinta obligatorie, trebuie sa o detina toata lumea si aceasta poate despagubi persoanele care sunt calcate de hoti in propria locuinta sau care sufera daune cauzate de incendii si explozii.

Asigurarea de locuinte privata este foarte utila persoanelor care si-o permit, aceasta asigurare privata fiind implicit mai scumpa, deoarece aceasta acopera aproape toate pagubele cauzate de cataclisme naturale si artificiale.

Toate persoanele au dreptul sa aiba amandoua asigurari de locuinte, si cea privata si cea obligatorie, insa ultima este obligatorie si in caz de nu o aveti, riscati sa fiti si amendati in cazul unei pagube produse in locuinta proprie, nu numai sa ramaneti fara bunuri.

De asemenea, persoanele care vor sa faca un imprumut la banca si isi pun ca gaj casa, sunt obligati de catre personalul institutiilor bancare sa isi asigure locuinta, atat cu asigurarea obligatorie, cat si cu asigurarea privata.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>