Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea pentru facultate

O importanta asigurare, atat pentru parinti, cat si pentru copii, sunt asigurarile pentru facultatea copiilor dumneavoastra.
Absolut toate companiile de asigurare va ofera aceasta polita de asigurare pentru facultatea copiilor dumneavoastra.
Polita de asigurare reprezinta de fapt un important fond de investitii pentru copiii dumneavoastra, care isi pot continua studiile linistiti, dupa implinirea varstei de 18 ani, fara a-si face probleme ca nu ar avea bani de facultate.
Parintii care nu trec de varsta de 60 de ani si au copii pana la varsta de 13 ani, pot opta linistiti pentru aceasta asigurare de facultate. Asigurarea aceasta este de fapt un substitut pentru asigurarea de viata. Polita de asigurare se incheie pe minim 5 ani de zile , timp dupa care puteti scoate banii adunati cu dobanda aferenta acestora, timp de alti 5 ani de zile. Acesti ani, sunt o perioada perfecta de economisire a banilor atat de necesari copiilor dumneavoastra in primii lor pasi ca si adulti.
Pretul asigurarii pentru facultate este relativ mic, in comparatie cu celelalte asigurari de viata si fondul de investitii adunat pe parcursul celor 5 ani de perioada contractuala, este destul de mare.
De ce sa stati ani de zile cu grija banilor pentru studiile copiilor dumneavoastra, cand puteti sa fiti siguri ca atunci cand acestia vor termina liceul, vor avea deja un venit asigurat pentru continuarea studiilor?!

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>