Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea pentru copiii care ajung la majorat

Ca parinte, trebuie sa ii asiguri intotdeauna copilului tau, in afara de suport moral si suport financiar.
Toate companiile de asigurari din Romania, incheie polite de asigurare pentru copiii care ajung la varsta frumoasa a majoratului. Polita de asigurare a majoratului se face doar pentru persoanele care au copii mai mici de 13 ani, in acest timp de 5 ani, pana la implinirea celor 18 ani, adaugandu-se o suma importanta, impreuna cu dobanda aferenta adunata banilor dumneavoastra, o suma importanta de bani cu care copilul dumneavoastra poate avea un start important in viata.
Astfel, copiii care implinesc varsta de 18 ani si parintii lor detin polita de asigurare majorat, pot avea o suma importanta de bani cu care pot face absolut orice isi doresc.
Polita de asigurare pentru copiii care ajung la majorat nu este obligatorie, dar este foarte necesara daca esti un parinte grijului si tii la viitorul copiilor tai. Preturile politelor de asigurare majorat sunt diferite de la o companie la alta, acestand lucru implicand si beneficiile de care doriti ca odorul dumneavoastra sa beneficieze dupa ce implineste varsta de 18 ani.
Un lucru important aici, mai este faptul ca persoanele care au mai mult de 70 de ani, nu pot incheia polita de asigurare pentru copiii care ajung la majorat.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>