Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea pentru boli incurabile

Aceasta asigurare este mai scumpa si nu este obligatorie. Este un tip de asigurare pentru persoanele carora le este frica sa nu se imbolnaveasca de Sida, cancer, sau alte boli incurabile destul de frecvente in zilele noastre.
Toate companiile de asigurari din tara incheie aceasta polita de asigurare pentru boli incurabile si bolile pe care acestea le asigura in general, sunt cancerul, accidentele cardio vasculare, sida, transpanltul de organe, invaliditate totala sau permanenta sau insuficienta renala cu dializa. Bolile incurabile sunt mai multe la numar si diferite, in functie de compania de asigurari pe care o alegem sa ne reprezinte.
Varsta minima pe care asiguratul trebuie sa o aiba pentru a-si putea incheia aceasta polita de asigurare este de 18 ani, iar cea maxima este de 70 de ani. Aceasta de altfel, este una din putinele asigurari care se platesc doar pana la varsta pensionarii, beneficiind de ea pana la sfarsitul vietii, in cazul in care muriti de o boala incurabila.
Pretul politei de asigurare difera de la o companie la alta, in functie de urmatoarele criterii: varsta asiguratului, venitul acestuia si bugetul pe care vrea sa il economiseasca, membrii familiei, boala in cauza, precum si gradul ei de dezvoltare.
Scopul acestei asigurari este de a compensa cheltuielile mari medicale ce o boala incurabila le presupune, de a incerca sa traim mai mult si sa ne asiguram ca mostenitorul nostru va avea cu ce sa se descurce dupa decesul nostru.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>