Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea pentru biorouri si cabinete profesionale

Aceasta polita de asigurare este destinata in special persoanelor juridice sau persoanelor care detin cladiri care sunt date in chirie. Persoanele care incheie aceasta polita de asigurare pentru birouri si cladiri sunt astfel asigurate ca in cazul in chiriasii lor nu vor plati, ei isi vor putea rascumpara pagubele provocate de acestia.
Toate companiile de asigurari din Romania si de peste hotare incheie aceste contracte de asigurare cu asiguratii lor, varsta minima pentru aceste persoane asigurate fiind de mini 18 ani se varsta maxima sa nu treaca de 70 de ani impliniti. Pretul acestei polite de asigurare difera de la o companie de asigurari la alta, in functie de mai multe criterii selectate de companiile de asigurari in cauza. Unele dintre aceste criterii ar fi varsta asiguratului, numarul de cladiri care sunt asigurate si valoarea lor implicita, valoarea bunurilor din cladiri si suma care este dispus asiguratul sa o plateasca in cazul in care incheie aceasta polita de asigurare.
Riscurile acoperite pentru aceasta asigurare a birourilor si cabinetelor profesionale sunt furtul echipamentelor din birouri sau cabinete, asigurare impotriva distrugerii acestora si asigurare in cazul calamitatilor naturale precum incendii, inundatii, explozii, traznete, fulgere, cutremure, lovirea cladirilor de alte vehicule, etc.
Aceasta polita de asigurare este mai putin cunoscuta in tara noastra, persoanele care o iau mai mult in calcul sunt cele care locuiesc in strainatate si cele care au mai multe cabinete profesionale.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>