Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea obligatorie a apartamentului

Toate companiile de asigurari din Romania sunt obligate sa incheie polite de asigurare obligatorie a locuintelor.
Pretul achizitionarii unei polite de asigurare pe apartament, este mult mai mic decat in cazul in care detineti o casa. De asemenea, pretul difera de la o companie la alta, in functie de tipul blocului in care locuiti, daca este nou sau vechi, de numarul camerelor, de pretul la care este evaluata locuinta, de numarul de persoane care locuieste in casa si de venitul lor la momentul in care se incheie polita de asigurare, de varsta pe care o aveti si de venitul brut de care dispuneti anual.
Dupa toate aceste criterii de selectionare, agentul de asigurari in cauza, va poate stabili daca blocul de care apartineti este de tip A sau de tip B. In cazul incare blocul este de tip A veti plati un pret mic, aproximativ 10 euro, insa in cazul in care locuiti intr-un bloc de tip B, pretul poate fi dublu, aproximativ 20 de euro. Pretul depinde foarte mult si de compania de asigurari cu care decideti sa faceti polita de asigurare.
Toate persoanele care detin o asigurare obligatorie, au dreptul sa isi faca si o polita de asigurare facultativa, insa in cazul in care nu aveti aceasta asigurare, nu puteti sa va faceti o alta optionala.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>