Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea moto

Polita de asigurare Moto este mai nou aparuta pe piata si semnifica asigurarea motocicletei, scuterului sau atv-ului dumneavoastra, in caz de accidente, avarii sau furt.

Asigurarea Moto este clasificata in doua categorii, asigurarea moto Rca, care este obligatorie si asigurarea moto Casco, asigurare facultiva.

Majoritatea companiilor de asigurari din Romania, incheie polite de asigurare moto. Pretul acestora difera in functie de fiecare companie de asigurari in parte, precum si de beneficiile pentru care opteaza fiecare participant la trafic in parte, care conduce o motocicleta, un scuter sau un atv.

Cu toate acestea insa, multi participanti la trafic care conduc motociclete, scutere sau atv-uri, nu isi incheie nici macar polita de asigurare Rca, asigurare obligatorie si in caz de accident, acestia nu numai ca nu beneficiaza de despagubiri, ci vor primi si o amenda destul de usturatoare de la politie, nedetinand asigurarea moto RCA.

Asigurarea moto RCA este mult mai ieftina decat asigurarea moto Casco, insa cea din urma este mult mai buna si mai avantajoasa, deoarece la aceasta asigurare beneficiati de despagubiri pentru propria dumneavoastra motocicleta, scuter sau atv, pe cand asigurarea Moto Rca, plateste pagubele doar tertilor implicati in accident.

Indiferent daca optati spre asigurareamoto Casco sau nu, cert este ca asigurarea moto RCA este obligatorie si in cazul in care nu o aveti veti primi o amenda de  minim 500 de lei noi.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>