Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea mixta de viata

Cea mai sigura asigurare de viata dintre cele trei asigurari de viata, pe termen limitat, pe termen nelimitat si mixta, este aceasta asigurare.
Asigurarea mixta de viata este o asigurare care acopera atat riscul in caz de deces a asiguratului, cat si riscul in caz de supravietuire a acestuia.
Toate companiile de asigurari din Romania incheie aceste polite de asigurare de viata mixte si pretul lor depinde atat de la o companie la alta, cat si in functie de venitul persoanei asigurate, de durata contractuala sau de beneficiile pe care asiguratul vrea sa le obtina de pe urma companiei de asigurari cu care asiguratul incheie polita de asigurare.
In cazul in care asiguratul moare, compania de asigurari in cauza este obligata sa plateasca beneficiarului stipulat de asigurat, suma de bani inscrisa in polita de asigurare, iar in cazul in care asiguratul supravietuieste, acesta va primi toata suma datorata de compania de asigurari cu care acesta a incheiat contractul de asigurare de viata mixt, impreuna cu dobanzile aferente acesteia.
Durata de incheiere a contractului de sigurare mixta, este de minim 10 ani de zile si cea maxima este de 35 de ani de zile. De asemenea, asiguratul trebuie sa nu depaseasca varsta de 75 de ani la expirarea contractului si urmasii acestuia sa fie majori.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>