Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea medicala pentru strainii rezidenti

Aceasta asigurare nu este atat de cunoscuta pe teritoriul Romaniei, precum este pe teritoriul altor tari din afara ei.
Varsta minima la incheierea acestei polite de asigurare este de 18 ani si cea maxima este de 75 de ani. Daca perioada contractuala a politei de asigurare medicala pentru strainii rezidenti se incheie pana la implinirea varstei asiguratului de 75 de ani, atunci acesta nu va mai avea dreptul sa incheie alta asigurare de acest tip, cu niciuna dintre companiile de asigurari din Romania.
Nu toate companiile de asigurari din Romania incheie acest tip de polita de asigurare, deoarece riscul este destul de ridicat. Totusi, la companiile de asigurari unde se incheie aceasta polita, strainii rezidenti care incheie aceasta polita de asigurare medicala au asigurate o multime de riscuri precum asistenta medicala a acestora, asistenta incluzand tratamentul, perioada de spitalizare si medicamentatia, transportul medical al acestora, precum si unele interventii chirurgicale urgente.
Riscurile excluse la acest tip de asigurare sunt tratamentele medicale prescrise de medici din afara teritoriului nostru sau tratarea unor maladii cronice.
Polita de asigurare medicala pentru strainii rezidenti se poate incheia pe o perioada minima de 2 saptamani si pe o perioada maxima nelimitata. Valabilitatea acestei polite este doar pana la iesirea din tara a rezidentilor straini, in aceasta asigurare nefiind inclusa taxa de sanatate a lor.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>