Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea medicala pentru interventii chirurgicale

Toate companiile de asigurari din Romania, companii mai mici sau mai mari, incheie aceasta polita de asigurare medicala pentru interventiile chirurgicale.
Pretul acesteia difera de la o companie la alta in functie de varsta asiguratului, bolile pe care le-a avut in trecut, venitul lui si suma pe care este dispusa sa o transfere lunar in contul asigurarilor. Varsta minima a asiguratilor trebuie sa fie de 18 ani si cea maxima de 60 de ani. Perioada contractuala a politei de asigurare medicala pentru interventiile chirurgicala nu poate fi mai mare de 10 ani de zile si mai mica de 1 an de zile. De asemenea, daca termenul limita a politei de asigurare expira la implinirea varstei de 60 de ani, asiguratul nu mai are dreptul sa isi reinoiasca polita. In caz contrar, asiguratul are dreptul sa-si reinaoiasca polita de asigurare medicala pentru interventii chirurgicale de cate ori doreste sau sa mai aiba si alte asigurari pe langa aceasta din urma.
Riscurile pe care aceasta polita medicala le acopera, sunt: transportul si operatia chirurgicala atat in strainatate, cat si pe teritoriul tarii noastre, spitalizarea, tratamentul si medicamentatia, precum si serviciile medicale platite integral atat in Romania, cat si peste hotare.
Riscul pe care aceasta asigurare medicala pentru interventii chirurgicala nu le acopera, este boala cronica avuta din nastere.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>