Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea masinilor si instalatiilor

Aceasta asigurare este din ce in ce mai comuna in Romania, din ce in ce mai multe mari companii din tara incheind polite de asigurare cu companiile de asigurari in cauza, pentru a-si proteja masinile si instalatiile din domeniul unde asiguratii isi desfasoara activitatea.
Pretul acestor polite de asigurare este diferit de la o companie de asigurare la alta, in functie de anumite criterii precum varsta asiguratului, valoarea utilajelor asigurate, perioada contractuala a politei de asigurare in cauza, precum si de venitul asiguratului. Fiecare companie de asigurari in parte au criteriile lor de selectionare. Persoanele cu varsta minima de 18 ani si varsta maxima de 60 de ani pot beneficia de aceasta polita de asigurare a masinilor si instalatiilor.
Riscurile pe care asigurarea masinilor si instalatiilor le acopera, sunt riscul de distrugere a materialului si a echipamentelor tehnice folosite, calamitatile naturale precum cutremurul, exploziile, incendiile, inundatiile, traznetele, fulgerele sau ploile torentiale care pot distruge utilajele, precum si acoperirea riscului de furt.
Despagubirea de catre companiile de asigurari, se va face partial sau total, in functie de gradul de deteriorare a utilajelor si echipamentelor tehnice, repararea lor sau inlocuirea totala.
Aceasta polita de asigurare a masinilor si instalatiilor este foarte avantajoasa pentru persoanele fizice si juridice care detin imobile unde se desfasoara lucrari. Asa ca nu ezitati sa va achizitionati aceasta polita de asigurare!

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>