Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea maritima a navelor – tot ce trebuie sa stii

Asigurarea optionala maritima este destinata persoanelor juridice, pentru a arata asiguratilor sai ca poti fi la fel de sigur atat pe apa, cat si pe uscat.

Majoritatea companiilor de asigurari din Romania incheie cu persoanele juridice in cauza, acest tip de asigurare maritima a navelor. Aceasta polita de asigurare are un pret diferit in functie de compania de asigurari pe care asiguratul decide sa o aleaga si pretul se selecteaza la fiecare companie in parte, in functie de unele criterii de selectare.

Cateva dintre aceste criterii de selectare, pentru a diferentia un pret al politei de asigurare, de alta, sunt: varsta asiguratului si capitalul institutiei pe care o conduce, valoarea implicita a navelor care urmeaza sa fie asigurate, precum si numarul acestora, calatoria pe care transportul maritim o face si suma pe care este dispusa persoana juridica sa o plateasca lunar, pentru a incheia aceasta polita de asigurare maritima a navelor.

Unele dintre principalele riscuri pe care polita de asigurare maritima a navelor le acopera, sunt: calamitatile naturale precum furtunile, incebergurile, trazneturile, stancile din apa sau cutremurele, coliziunea cu alte nave maritime, incendii sau explozii, furtul navelor, etc.

Navele maritime pentru care se poate incheia acest tip de polita de asigurare, sunt: navele de remorcare, navele maritime de calatori, navele de navigatie, navele pescarilor si navele fluviale.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>