Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea mai multor imobile pentru persoanele juridice

Oamenii de afaceri detin des mai multe locuinte. Tocmai de aceea, companiile de asigurari s-au gandit la o asigurare care sa ii multumeasca si pe proprietarii de mai multe locuinte.

Polita de asigurare pentru mai multe imobile se poate incheia la toate companiile de asigurari din Romania si este foarte avantajoasa raportandu-ne la pret. Cu cat detine persoana juridica mai multe imobile, cu atat asigurarea este mai ieftina si mai avantajoasa pentru asigurat.

Aceasta asigurare nu este obligatorie, insa persoanele juridice trebuie neaparat sa  o achizitioneze, astfel risca sa plateasca singur din buzunar pagubele provocate de avarii naturale sau nu si de hoti. Polita se incheie pe minim un an de zile si perioada contractuala maxima este de 5 ani de zile. Persoanele care trec de varsta de 70 de ani nu pot incheia polita de asigurare pe mai multe imobile si varsta minima pentru incheierea contractului este de 21 de ani.

Companiile de asigurari asigura de asemenea, in pretul politei si avariile provocate furtuni, incendii, inundatii si alte cataclisme naturale, la toate imobilele pe care va faceti asigurarea. In felul acesta, persoanele juridice care detin mai multe imobile nu vor mai sta cu grija zilei de maine, ca unul din imobilele sale ar putea fi distrus si reparatiile ar costa peste masura.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>