Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea lucrarilor de constructie

Persoanele juridice impreuna cu cele fizice achizitioneaza incepand de aproximativ doi ani de zile, aceasta polita de asigurare.
Polita de asigurare a lucrarilor de constructie este foarte utila in cazul in care se construieste o suprafata mare de imobile.
Toate companiile de asigurari din Romania incheie aceasta polita de asigurare si pretul acesteia este diferit de la o companie la alta in functie de varsta asiguratului, de venitul acestuia, de beneficiile pe care vrea asiguratul sa le obtina de la compania de asigurari, de perioada contractuala a asigurarii si de valoarea implicita la pretul pietii a lucrarilor de constructie. Varsta minima a asiguratului care incheie polita de asigurare a lucrarilor de constructie impreuna cu compania de asigurari pe care acesta o alege, este de minim 21 de ani si de maxim 70 de ani.
Unele din riscurile principale pe care le acopera aceasta polita de asigurare sunt pierderile produse la lucrarile de constructie, materiale sau echipamente, raspunderea civila asupra tertilor in caz de accidente si asupra angajatilor, calamitatile naturale precum cutremurele, incendiile, inundatiile, furtunile, exploziile sau traznetele, precum si materialele lucrarilor temporale de pe santier.
Pagubele materiale ale lucrarilor de constructie vor fi calculate de catre compania de asigurari in cauza impreuna cu asiguratul si vor fi platite prin reparare sau inlocuire, in functie de gradul de deteriorare mai mare sau mai mic a acestora.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>