Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea de viata

Toate companiile de asigurari din Romania, incheie polite de asigurare de viata. Aceasta asigurare nu este deloc obligatorie, insa este foarte benefica in cazul in care muriti de moarte naturala sau nu, deoarece compania de asigurari cu care ati incheiat polita de asigurare de viata, va va despagubi persoanele din familie ramase in viata, daca dumneavoastra decedati.
Totodata, asigurarea de viata se poate incheia in orice moment, in cazul in care faceti lucrru dupa o perioada de timp mai mare de un an, toti banii agonisiti va vor fi cedati, impreuna cu dobanda. In asa fel puteti beneficia de banii de la aceasta asigurare de viata oricand, banii stransi putand fi cheltuiti si in alte scopuri.
Pretul asigurarilor de viata difera la fiecare companie de asigurari in parte si de optiunile de care fiecare asigurator in parte, doreste sa beneficieze.
Asigurarea de viata se incheie pe minim un an de zile, insa cu cat o incheiati pe mai multi ani, cu atat mai mult veti beneficia de mai multi bani stransi.
Incheierea politei de asigurare de viata este foarte utila, pentru a putea ajuta urmasii decedatilor sa nu se dezechilibreze financiar si de asemenea acestia sa aiba un suport financiar in caz de inmormantare. De asemenea, banii stransi pot fi folositi si in alte scopuri decat cele mortuare.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>