Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea de viata pe termen nelimitat

Asigurarea de viata pe termen nelimitat este o asigurare foarte cunoscuta la noi in tara, multi romani apeland la ea.
Pretul lunar al politei de asigurare de viata pe termen nelimitat, este aproape dublu fata de pretul lunar al politei de asigurare de viata pe termen limitat. Exista insa o clauza comuna in aceste doua contracte de asigurare, aceea fiind ca la amandoua asigurari, singurul risc asigurat de catre companiile de asigurari in cauza, este decesul.
La asigurarea de viata pe termen nelimitat, asiguratului i se plateste suma datorata acestuia doar in cazul in care moare, insa perioada nu mai este limitata, varsta maxima la care asiguratul poate primi daca moare, suma corecta de la compania de asigurari cu care a incheiat polita de asigurare de viata in cauza, este de 100 de ani. Un alt lucru interesant la aceasta asigurare este faptul ca perioada ratelor lunare a asiguratului se va incheia la varsta pensionarii acestuia, urmand ca in cazul in care acesta va muri pana la varsta de 100 de ani neimpliniti, asiguratul sa primeasca toata suma datorata de companiile de asigurari, impreuna cu dobanda aferenta acesteia.
Persoanele care vor sa beneficieze de aceasta asigurare, pot fi sigure ca urmasii lor vor avea parte de o suma importanta de bani si corecta de la compania de asigurari in cauza.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>