Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea de viata pe termen limitat

In vremurile in care traim astazi, viata noastra este amenintata de multe riscuri mai mari sau mai mici, riscuri care ne afecteaza atat pe noi insine, cat si pe persoanele din jurul nostru.
Toate companiile de asigurari din Romania incheie polite de asigurare de viata, ramanand la alegerea fiecaruia in parte compania de asigurari cea mai potrivita pentru ei.
Asigurarea de viata pe termen limitat este o asigurare care se incheie intr-o anume valoare de timp, avand implicit termen limitat. Aceasta asigurare de viata este cea mai simpla asigurare, cea mai ieftina si riscul asigurat de catre compania de asigurari la aceasta polita, acopera daunele doar in cauza decesului asiguratului. Prima de asigurare se va stabili in functie de venitul asiguratului, de varsta lui si de perioada contractuala pe care o decide asiguratul impreuna cu compania de asigurari in cauza.
Aceasta asigurare de viata pe termen limitat este cea mai ieftina deoarece in cazul in care la expirarea termenului limita, asiguratul este inca in viata, compania de asigurari nu trebuie sa plateasca nici o suma acestuia, fiind exonerata de orice datorie la asigurat. In cazul in care decesul asiguratului se produce in termenul limita notat in polita de asigurare de viata pe termen limitat, compania de asigurari in cauza, este obligata sa plateasca inmormantarea defunctului, precum si o suma importanta de bani urmasilor sai.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>