Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea de sanatate

Ce faci in cazul in care te imbolnavesti exact in momentul in care nu mai dispui de multi bani?! Ei bine, din acest motiv este atat de necesara o asigurare de sanatate.

LA CE ESTE BUNA ASIGURAREA DE SANATATE

Asigurarea de sanatate deconteaza cheltuielile persoanelor bolnave asigurate, in intregime sau partial, in functie de asigurarea de sanatate pentru care fiecare persoana in parte, opteaza. Aceasta asigurare, poate acoperi tratamentul unor boli grave sau mai putin grave, poate fi foarte utila pentru persoanele insarcinate si unele dintre aceste asigurari de sanatate acopera si pagubele cauzate de accidentele provocate de unii medici incompetenti.

CE FEL DE ASIGURARE DE SANATATE SA ALEGEM

Asigurarile de sanatate nu sunt in fiecare tara la fel, fiecare tara in parte avand propriul regim.

Unele dintre tari impun angajatilor o asigurare obligatorie in caz ca persoana angajata se imbolnaveste sau este victima unui accident la locul de munca.

Alte tari, lasa optiunea angajatilor sa isi aleaga asigurari de sanatate private, care sunt putin mai scumpe dar implica mai multe despagubiri.

In orice caz, in orice tara, persoanele au dreptul sa opteze pentru ambele asigurari de sanatate, atat cea privata, cat si cea obligatorie, in functie de nevoile fiecaruia si de resursele financiare de care dispune fiecare persoana in parte.

CE SE INTAMPLA IN CAZUL IN CARE NU AVEM ASIGURARE DE SANATATE

In cazul in care suntem angajati sau nu si nu dispunem de asigurarea de sanatate obligatorie sau privata, daca ne imbolnavim sau avem accidente la locul de munca, nimeni nu ne poate asigura spitalizarea, medicamentele sau doctorul, orice ban platit in domeniul sanatatii, fiind dat din buzunarul nostru.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>