Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea de raspundere civila profesionala, malpraxis

Malpraxisul este din pacate din ce in ce mai des in tara noastra.
Aceasta asigurarea a malpraxisului este de fapt o asigurarea ca persoanele care trateaza pacientii, daca este vorba de medici, vor putea despagubi persoanele care din neglijenta lor au patit ceva sau nu au fost tratate bine. Printre persoanele care pot avea aceasta asigurare, mentionam: constructorii, medicii si asistentii, farmacisti, contabili, brokeri de asigurari, avocati, judecatori, procurori, cadre didactice, etc, majoritatea persoanelor din tara noastra care isi desfasoara activitatea profesionala prestand servicii societatii. Aceste persoane mentionate mai sus si multe altele de asemenea, pot din neatentie, din neglijenta, din omitere sau din plictiseala, sa aduca prejudicii clientilor lor. In acest caz ei pot fi acuzati de malpraxis.
Despagubirile companiilor de asigurari cu care se incheia polita de raspundere civila profesionala malpraxis, sunt: daune morale si fizice persoanelor pagubite, cheltuieli de judecata ale asiguratului in cazul in care ii este intentat un proces civil, sume pe care asiguratul trebuie sa le plateasca societatii unde isi desfasoara activitate si orice pierdere cauzata de eroare a asiguratului. Despagubirile pe care compania de asigurari nu le poate acoperi sunt omorul din culpa a asiguratului si pagubele produse cu intentie de catre acesta.
Vartsa minima pe care asiguratul trebuie sa o aiba incheierii acestei polite de malpraxis, este de 18 ani, iar cea maxima fiind de 60 de ani.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>