Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea de raspundere civila fata de terti ai familiei

Aceasta asigurare de raspundere civila fata de terti ai familiei nu este foarte des intalnita in Romania , insa in strainatate este foarte cunoscuta.
Putine companii de asigurare incheie polite de asigurare de raspundere civila fata de tertii familiei, acestea putandu-se numara pe degete, deoarece asiguratorul nu beneficiaza foarte mult de castig in acest caz, asiguratul fiind mult mai castigat decat acesta.
Aceasta asigurare este foarte importanta pentru parinti, deoarece compania de asigurari poate asigura pagubele provocate de membrii familiior precum incendii, inundatii , etc, pagube care pot fi facute de copiii mici prin jucatul cu focul, cu apa, etc.
Varsta minima pe care o cer companiile de asigurare pentru incheierea acestei polite este de 18 ani si cea maxima este de 60 de ani. Pretul politei de asigurare este in functie de anumite criterii pe care le au fiecare companie de asigurari in parte. Unele dintre cele mai importante dintre aceste criterii de selectionare, ar fi: varsta asiguratului, numarul membrilor minori ai familiei pe care ii poseda, venitul asiguratului si implicit al familiei, precum si de bugetul pe care fiecare asigurat in parte este dispus sa il cheltuie.
Riscul pe care compania de asigurari in cauza nu le acopera, este riscul producerii pagubelor de catre un animal de companie pe care asiguratul il detine in propria locuinta.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>