Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea de raspundere civila a proprietarilor de caini periculosi

Aceasta este una din asigurarile cele mai importante din tara noastra, din ce in ce mai multi proprietari de caini periculosi ahizitionand aceasta polita de asigurare din motive foarte bune.
Aceasta polita de asigurare este foarte importanta si de asemenea este obligatorie pentru persoanele care detin rase de caini periculosi si nu numai.
Toate companiile de asigurari din Romania incheie aceasta polita de asigurare, indiferent de varsta proprietarului cainelui, pretul politei de asigurare incadrandu-se in general dupa rasa cainelui pe care asiguratul il detine.
Polita de asigurare este obligatorie si aduce implicit o amenda drastica din partea autoritatilor daca aceasta lipseste si de asemenea perioada minima contractuala a acestei polite de asigurare este de 1 an de zile si cea maxima de 10 ani de zile, in functie de rasa cainelui in cauza.
Cainii considerati agresivi si periculosi de catre legislatia romana sunt: pittbull, rottweiller, ciobanesc caucazian, bull terrier, Mastiff, canne coroso, etc. Proprietarii acestor frumosi caini de rasa dar periculosi in acelasi timp, sunt obligati sa incheie polite de asigurare obligatorii de raspundere civila.
Polita de asigurare in cauza poate fi incheiata de catre orice proprietar de caine periculos si agresiv, cu conditia ca acesta sa detina carnetul de sanatate a acestuia, numarul de inregistrare si ca animalul in cauza sa fie inregistrat la Asociatia Chinologica din Romania.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>