Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea de pensii si economii

Esti inca tanar si nu te gandesti inca la pensie? Crezi ca vei avea un venit intotdeauna? Ei bine, acest lucru nu este intotdeauna valabil, in viata se poate intampla orice si cum rata somajului in Romania este acum destul de mare, poti avea si tu ghinionul sa ramai fara un loc de munca.
Tocmai de aceea, toate companiile de asigurari din Romania ne pun la dispozitie asigurarea de pensii si economii.
De ce sa nu fii sigur ca vei avea un venit la batranete, o pensie in plus sau o singura pensie?
Polita de asigurare de pensii si economii nu este obligatorie, o pot incheia doar persoanele care nu depasesc varsta de 70 de ani, perioada minima contractuala fiind pana la varsta pensionarii si pretul acesteia difera de la o campanie de asigurari la alta, in functie de beneficiile pe care doriti sa le aveti la incheierea contractului si de cat sunteti dispusi sa economisiti pana la varsta pensionarii.
Daca doriti sa aveti parte de o batranete fara grija zilei de maine, de un fond de economii suplimentar, de bani pentru planurile dumneavoastra de calatorii, atunci acesta ar fi un moment bun pentru a va incheia polita de asigurare de pensii si de economii, pentru batranete.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>