Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea de natalitate

Asigurarea de natalitate este un alt substitut al asigurarilor de viata si majoritatea companiilor de asigurari din Romania il incheie.
Aceasta asigurare se poate incheia intre compania de asigurari pe care o alegeti si persoanele asigurate care trebuie sa aiba o varsta minima de 18 ani si o varsta maxima de 60 de ani. Asigurarea de natalitate reprezinta de fapt strangerea de catre asigurat a unui fond de economii impreuna cu dobanda aferenta, suma care vor ajuta persoanele care vor avea un copil, atat inainte de nastere, cat si dupa nastere.
Nasterea unui copil nu poate fi decat un prilej de bucurie in viata parintilor, insa in ziua de astazi este atat de greu sa ai posibilitatea financiara sa ii oferi copilului tau tot ce isi doreste inca de cand este micut, incat aceasta asigurare de natalitate este cel mai bun mijloc de economisire a banilor pentru nasterea copiilor dumneavoastra.
Polita de asigurare de natalitate se incheie la orice companie de asigurari din Romania, asiguratului in cauza oferindui-se oferte de economisire exact, pentru buzunarul fiecaruia. Preturile acestei asigurari depind si de venitul parintilor in parte, de perioada contractuala pe care se incheie asigurarea de natalitate si de catre varsta parintilor.
Ca parinte nu poti sa nu te gandesti la viitorul copiilor tai, asa ca asigurarea de natalitate este cea mai buna decizie pentru tine!

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>