Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea de mijloace de transport feroviar

Orice persoana, fie ea juridica sau fizica are nevoie de o asigurare obligatorie. Nu toate asigurarile sunt obligatorii si tocmai de aceea sunt unele persoane juridice care isi desfasoara activitatea intr-un sector care necesita neaparata nevoie sa fie asigurat. Una dintre aceste asigurari optionale, dar este neaparata nevoie de ea, este asigurarea de mijloace de transport feroviar pentru persoanele juridice.

Nu toate companiile de asigurari incheie acest contract de asigurare, insa acelea care o fac, acopera multe daune cauzate transportului feroviar. Pretul acestei polite de asigurare este diferit de la o companie la alta, in functie de mai multe criterii de selectare, criterii precum varsta asiguratului, perioada de contractare a politei de asigurare si de pretul pe care este dispus asiguratul sa il plateasca in urma acestei asigurari.

Companiile de asigurari cu care asiguratul incheie polita de asigurare de mijloace de transport feroviar, asigura urmatoarele riscuri: deraieri, loviri sau ciocniri, incendii, cutremure, inundatii, prapusiri de poduri, explozii, trasnete, furtuni sau alte calamitati naturale. De asemenea, unele dintre aceste polite de asigurare acopera si transportul bunului avariat la locul unde acesta urmeaza sa fie avariat.

Aceasta asigurare a mijloacelor de transport feroviare este valabila numai pe teritoriul Romaniei, urmand ca daca mijlocul de transport feroviar, trece granita tarii noastre, sa fie platita o polita de asigurare in plus pentru teritoriul altor tari de cat tara noastra.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>