Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea de mijloace de transport aerian

Aceasta polita de asigurari a mijloacelor de transport aerian, este o polita de asigurare care se aplica numai pe teritoriul Romaniei.

Polita este strict pentru persoanele juridice si ia in calcul o multime de riscuri asupra mijloacelor de transport aerian. Toate companiile de asigurari din Romania incheie aceasta polita de asigurare, polita care este de asemenea foarte importanta pentru persoanele care vor sa isi asigure compania.

Pretul acestei polite de asigurare nu este acelasi la fiecare companie in parte, deoarece nu toate companiile care incheie aceasta polita de asigurare se bazeaza pe aceleasi criterii de selectionare. Criteriile speciale de selectionare pe care se bazeaza companiile si agentii de asigurare, sunt: valoarea bunului asigurat si a celorlalte bunuri care se adauga principalului, capitalul companiei pentru care se incheie aceasta polita de asigurare si suma pe care este dispusa sa o achite compania in cauza lunar, pentru obiectele asigurate.

Riscurile pe care polita de asigurare pentru mijloacele de transport aerian, le acopera, sunt: cutremurele, inundatiile, accident, exploziile, incendiile, furtunile, traznetele, furtul echipamentelor sau a utilajelor companiei care se asigura si avarii de orice fel, cauzate de calamitati naturale sau nu. De asemenea, daca polita este mai mare, puteti beneficia si de asigurarea salariilor angajatilor, in cazul in care compania da faliment.

Compania de asigurari cu care se incheie contractul de asigurare va plati atat reparatia obiectelor asigurate, cat si inlocuirea lor.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>