Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea de casatorie

Copilul tau se gandeste inca de mic la data nuntii sale si tu te gandesti ca nu ai banii necesari prin care sa ii oferi acestuia o nunta de vis? Nimic mai simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa mergi la companiile de asigurari si sa inchei cu acestia o polita de asigurare de casatorie.
Asigurarea de casatorie se mai gaseste sub denumirea de asigurare de zestre si este de fapt un substitut al asigurarii de viata. Aceasta asigurare de zestre este de fapt un fond de economii la care se aduna o dobanda considerabila din partea companiilor de asigurari cu care incheiati polita de asigurare.
Persoanele care au copii pana la varsta de 13 ani, pot opta pentru aceasta asigurare, asigurare care consta in economisirea unei sume importante de bani pentru perioada cand copilul dumneavoastra se casatoreste. Se stie foarte bine ca atunci cand copiii nostri se gandesc sa faca acest pas, in afara de faptul ca cheltuielile pentru nunta in ziua de astazi sunt enorme, copiii dumneavoastra implicit, se muta si din casa parinteasca. Asigurarea de casatorie poate ajuta tinerii casatoriti, asigurandu-le acestora un fond de economii mai substantial sau nu, asta depinzand de perioada contractuala a contractului de asigurare si de bugetul asiguratului, pentru achizitionarea noii locuinte sau a mobilei necesare in noua locuinta.
Polita de asigurare de casatorie se incheie atunci cand copilul face 25 de ani si nu se casatoreste.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>