Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea de calatorie

Atunci cand faceti o calatorie in strainatate, trebuie oblighatoriu sa va asigurati ca in cazul in care va imbolnaviti sau patiti vreun accident, sunteti asigurat si vi se platesc toate daunele provocate de acestea.
Companiile de asigurari care incheie polite de asigurare de calatorie, au preturi diferite fiecare dintre ele. De asemenea, costul asigurarilor de sanatate din calatorii, mai difera si de tara in care calatoriti.
Asigurarea de calatorie nu este obligatorie, insa atunci cand plecati in strainatate, puteti sa va raniti sau sa patiti vreun accident si atunci nimeni nu va poate plati spitalizarea si tratamentul medical, acestea fiind chiar foarte scumpe in strainatate, costul pagubelor trebuind sa le achitati din propriul dumneavoastra buzunar si asa va veti strica toata vacanta. De asemenea, sunt unele tari din lume, care nu primesc persoane straine care nu detin asigurare medicala in caz de calatorie in strainatate.
Asigurarea de calatorie se poate incheia la orice companie de asigurari cu o perioada minima de 2 zile inaintea calatoriei si cu o perioada de calatorie minima de 5 zile. De altfel, daca aveti norocul sa nu patiti nimic in vacanta pe care o petreceti in afara teritoriului Romaniei, atunci veti primi banii inapoi cu dobanda aferenta zilelor trecute de atunci.
Nu ezitati sa va faceti asigurarea de calatorie, deoarece riscati sa va stricati toata vacanta!

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>