Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea de aviatie – tot ce trebuie sa stii

Asigurarea de aviatie este un tip de asigurare destinat persoanelor juridice care detin mijloace de transport aeriene.

In zilele noastre au loc destul de multe accidente de aviatie, atat din vina pilotului care conduce mijlocul de transport, cat si din vina aparatului de zbor (cauze tehnice). Tocmai de aceea, companiile de asigurari au creat, pentru persoanele juridice care detin mijloace de transport din sectorul de activitate al aviatiei, o polita de asigurare pentru ca ei sa nu isi mai asume niciun risc in cazul unei coliziuni sau a altor avarii aparute la aparatul de zbor.

Nu toate companiile de asigurari din Romania incheie aceasta polita de asigurare de aviatie, deoarece nu este o asigurare obligatorie, in schimb, cele care o fac, acopera o multitudine de riscuri in cazul avarierii unui aparat de zbor.

Ce riscuri acopera polita de asigurare de aviatie?

Riscurile pe care asigurarea de aviatie le acopera sunt: coliziunea cu un alt aparat de zbor (platind tertilor pagubele create), calamitatile naturale precum traznetul furtunile, inundatiile sau incendiile, dar si alte avarii ale aparatului de zbor asigurat.

asigurare de aviatieCat costa o asigurare de aviatie?

Pretul acestei polite de asigurare este diferit de la o companie de asigurari la alta, in functie de cateva criterii de selectare a asiguratorilor: varsta asiguratului si compania acestuia, venitul si numarul aparatelor de zbor asigurate, suma pe care este dispus asiguratul sa o plateasca pentru aceasta polita.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>