Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea de accidente a conducatorilor auto

Toate companiile de asigurari din Romania incheie polite de asigurare de accidente. Polita de asigurare de accidente se incheie pe o perioada de minim 1 an de zile si se asigura urmatoarele riscuri: cheltuielile de spitalizare a persoanelor ranite mai grav sau mai putin grav a persoanelor implicate in accident si cheltuielile imnormantarilor victimelor accidentelor daca este cazul.
Persoanele care se pot asigura pentru polita de asigurare in caz de accident trebuie sa aiba o varsta de minim 18 ani si o varsta maxima de 70 de ani. Pretul asigurarii difera de la o companie de asigurari la alta, in functie de cat de mult doreste sa beneficieze asiguratul de pe urma politei si in functie de venitul acestuia.
Perioada contractuala se poate incheia pe minim 1 an de zile si poate continua in functie de durata pe care o doreste asiguratul. De asemenea, asiguratul are dreptul sa incheie in orice moment polita de asigurare de accidente a conducatorilor auto sau a altor persoane aflate in autoturisme, doar ca nu va primi decat jumatate din suma platita pana in momentul incheierii contractului si vor pierde dobanda adunata pana in acel moment.
Aceasta asigurare se poate face impreuna cu alte asigurari auto, fara nici o problema.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>