Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea culturilor agricole pentru persoanele juridice

Persoanele juridice care isi desfasoara activitatea intr-un sector atat de instabil precum sectorul agricol, au neaparata nevoie de aceasta asigurare.
Asigurarea culturilor agricole ne garanteaza ca indiferent de factorii care ne pot afecta culturile, precum seceta, soare, inundatii, incendii, furturi sau daunatori, ne putem recastiga banii investiti. Riscurile climaterice din ziua de azi, sunt din ce in ce mai mari, asa ca nu putem risca sa ramanem atat fara banii investiti, cat si fara cultura.
Majoritatea companiilor de asigurari din Romania incheie aceasta polita de asigurare agricola si riscurile generale pe care acestia o acopera sunt: ploi torentiale, furtuni sau traznete, alunecare de teren, incendii provocate de cataclisme naturale, furt de cultura, grindina, inghet sau seceta.
Pretul incheierii politei de asigurare agricola depinde in functie de ce doreste asiguratul sa beneficieze in cazul avariilor naturale sau nu, de bugetul de care dispune si de suprafata agricola pe care o asigura. Polita o poate incheia orice persoana cu varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani si perioada minima contractuala este de 1 an.
Vremea este foarte instabila in zilele noastre, fenomenele naturale produc din ce in ce mai multe pagube si nici nu stii cand poti sa ramai fara cultura la care ai lucrat un an intreg. Tocmai de aceea trebuie neaparat sa va incheiati imediat polita de asigurare agricola!

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>