Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea crescendo

Asigurarea Crescendo este o asigurare foarte importanta pentru viitorul copiilor dumneavoastra. In cazul in care vreti sa va asigurati ca copiii dumneavoastra vor avea un fond de investitii la implinirea celor 18 ani, ca vor avea bani sa-si continue studiile in tafra sau in strainatate, ca va veti permite dumneavoastra ca parinte, sa va inscrieti copilul la o facultate buna, trebuie neaparat sa incheiati polita de asigurare Crescendo, o polita de asigurare atat de importanta pentru viitorul copiilor dumneavoastra.
Persoanele care pot beneficia de aceasta asigurare, nu trebuie sa aiba o varsta mai mare de 70 de ani si polita de asigurare Crescendo se incheie pe minim 5 ani, timp dupa care puteti sa va scoateti linistiti banii acumulati impreuna cu dobanda aferenta, daca nu sunteti multumiti sau aveti nevoie urgenta de bani.
Toate companiile de asigurari din Romania incheie polite de asigurare Crescendo si pretul lor difera la fiecare companie de asigurari in parte, in functie de perioada contractuala, de beneficiile pe care doriti sa le aveti la incheierea contractului de asigurare Crescendo si de banii pe care doriti sa ii retrageti la sfarsit.
Asigurarea Crescendo nu este o asigurare obligatorie, ci este facultativa, insa este atat de necesara pentru a putea asigura un viitor bun si trainic copiilor dumneavoastra, fara a mai duce grija zilei de maine.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>