Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea constructorilor de nava

Constructorii de nava sunt supusi unor riscuri majore atunci cand construiesc o nava maritima si tocmai de aceea este bine pentru acestia sa fie asigurati in cazul in care se poate intampla ceva neasteptat.

Toate companiile de asigurari din Romania incheie aceasta polita de asigurare cu constructorii de nave maritime si pretul acestor polite difera de la o companie la alta, acestea selectand pretul fiecarui asigurat in functie de unele criterii de selectare. Unele dintre aceste criterii de selectare sunt varsta asiguratului, numarul de nave pe care le construieste , venitul acestuia anual, precum si suma pe care este dispus asiguratul sa o plateasca companiei de asigurari in cauza, pentru aceasta polita de asigurare.

Unele dintre riscurile de acoperire a acestor polite de asigurare, sunt: calamitatile naturale precum incendiile, traznetele, inundatiile, furtunile sau cutremurele, explozii sau inundatii, caderi ale unor corpuri straine, riscul de transport sau de pierdere a bunurilor din transport, precum si furtul sau avarierea navelor in cauza.

Aceasta polita de asigurare a constructorilor de nava acopera toate daunele produse navelor in cauza, inclusiv pretul de reparare si de transport a fiecarei nave in parte care este asigurata, a bunurilor din interiorul navei, precum si riscul de razboi sau terorism.

Asigurarea aceasta este valabila doar pe teritoriul tarii noastre, urmand ca in cazul in care se paraseste tara, polita de asigurarea a constructorilor de nava sa nu mai fie valabile.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>