Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea CASCO

Sunt mii de companii in Romania care incheie asigurari auto Casco. Asigurarea auto Casco nu este obligatorie, insa este asigurarea de care puteti fi siguri ca veti beneficia in totalitate, aceasta fiind cea mai sigura asigurare auto de pe piata din Romania.

Pretul asigurarii auto Casco este foarte mare in comparatie cu asigurarea auto de Raspundere Civila obligatorie, insa in acest pret, puteti fi siguri ca veti fi platit in totalitate in caz de avarii naturale sau nu, asupra propriei dumneavoastrta masini. Spre deosebire de asigurarea auto Rca, asigurare care plateste pagubele cauzate tertilor, asigurarea auto Casco, plateste pagubele cauzate propriei dumneavoastra masini.

Asigurarea Casco contine doua categorii, asigurarea auto Casco in caz de avarii si asigurarea auto Casco in caz de avarii si de furt. Cea din urma are pretul dublu fata de prima, insa este si mult mai sigura.

Un lucru care trebuie mentionat aici, este faptul companiile de asigurari cu care incheiati polita de asigurare auto Casco in caz de avarii si furt, nu acopera pagubele cauzate de furtul masinii petrecut in afara teritoriului Romaniei, pentru a beneficia de acest lucru trebuie sa va achizitionati polita de asigurare Cartea Verde.

In concluzie, asigurarea auto Casco, este singura asigurare auto care acopera orice paguba auto provocate masinii dumneavoastra personale.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>