Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea Cargo

Asigurarea Cargo este de fapt asigurarea marfii pe care transportatorul o cara. Acest tip de asigurare este avantajoasa pentru persoanele care detin o companie de transport, asigurandu-se in acest fel ca marfa lui nu va fi pierduta in caz de vreun accident si nici autoturismul nu va ramane pagubit.
Toate companiile de asigurari din tara incheie acest tip de asigurare denumit Cargo si perioada minima contractuala poate fi si durata unui singur transport, iar perioada contractuala maxima este de 12 luni de zile. Persoanele care incheie aceasta polita de asigurare trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani si varsta maxima de 70 de ani. Daca la incheierea perioadei contractuale, asiguratul are implinita varsta de 70 de ani, acesta nu mai poate incheia o alta polita de asigurare de tip Cargo.
Pretul primei polite de asigurare difera de la o companie de asigurari la alta si se stabileste in functie de mai multe criterii cum ar fi varsta asiguratului, varsta transportatorului, valoarea marfii transportate si traseul urmat al carausului.
Riscurile acoperite de polita de asigurare Cargo sunt accidentul de masina provocat din vina altuia decat a transportatorului de marfa, avarierea grava a masinii sau furtul aacesteia. Aceasta asigurare nu acopera riscurile in cazul in cafre marfa nu a fost livrata la timp sau s-a degradat pe drum si nici riscul cauzat de accidentele produse din vina soferului.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>