Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea bunurilor din locuintele persoanelor fizice

Fiecare persoana strange de-a lungul anilor in casa, o multime de obiecte importante, la care tine mai mult ca la orice. Tocmai de aceea, companiile din domeniul asigurarilor, au pus la cale o polita de asigurare, polita care acopera pagubele bunurilor pierdute din locuinta, bunuri avariate de fenomene naturale precum cutremurele, fulgerele, traznetele, grindina, bunuri din locuinte avariate de incendii sau inundatii precum si bunuri furate de hoti.
Toate companiile de asigurari din Romania incheie polite de asigurare a bunurilor pentru locuinte iar pretul acestora divera de la o companie la alta, in functie de termenii prevazuti in contractul de asigurare, termeni importanti precum varsta asiguratului, banii de care acesta dispune, obiectele asigurate si venitul acestuia.
Varsta minima pe care trebuie sa o aiba asiguratul pentru a putea beneficia de aceasta asigurare, este de 18 ani si cea maxima de 70 de ani. Perioada minima contractuala este de 3 luni de zile si perioada maxima este nelimitata. Persoanele asigurate care vor sa incheie contractul de asigurare inainte de termenul prevazut in contract, va primi doar o valoare de recompensare din bani si va pierde implicit si toata dobanda adunata sumei de-a lungul perioadei contractuale.
Asigurarea bunurilor din locuinte este o masura desteapta pentru persoanele care vor sa scape de grija hotilor si de asemenea si de pericolele iminente care pot aparea cand nici nu te astepti.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>