Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea aurului si a bijuteriilor de familie

Fiecare persoana detine in casa lui personala bijuterii de familie fabricate din aur, argint sau alte metale pretioase. Toate aceste obiecte nu numai ca pot avea o mare valoare sentimentala, dar pot valora si o multime de bani.
Exista unele companii de asigurare din Romania, nu toate, care incheie polite de asigurare cu persoanele care vor sa fie asigurati ca nu vor fi pagubiti de hoti si ca bijuteriile lor de familie sunt in siguranta.
Preturile acestor polite de asigurare a aurului si a bijuteriilor de familie difera in functie de mai multi termeni importanti prevazuti in contract. Unii dintre acesti termeni sunt varsta asiguratului, valoarea bijuteriilor pe care le include asiguratul in polita de asigurare, durata perioadei contractuale, venitul asiguratului si rata lunara a asigurarii, incheiata de comun acord cu compania de asigurari.
Perioada minima contractuala este de o luna de zile si perioada maxima pe care asiguratul trebuie sa o aiba in momentul incheierii politei de asigurare, este de 65 de ani. Persoanele asigurate au dreptul sa inceteze valabilitatea contractului in cazul in care perioada contractuala nu s-a incheiat, insa acest lucru presupune riscul de a nu mai primi toata suma adunata luna de luna de asigurat, impreuna cu dobanda aferenta sumei.
Oamenii care vor sa scape de frica hotilor, trebuie neaparat sa incheie aceasta asigurare facultativa.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>