Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarea animalelor pentru persoanele juridice

O polita de asigurare care trebuie neaparat detinuta de catre persoanele juridice care isi desfasoara activitatea in sectorul zootehnic, este asigurarea animalelor.
Persoanele juridice isi pot astfel asigura porcinele, bovinele, gainile, curcile, gastele, ratele, caii si oile, beneficiind astfel de tratament platit in cazul unor boli mai grave sau mai putin grave, de accidente ale animalelor provocate de cataclisme naturale precum incendiul sau traznetul si de achizitionarea unui nou animal in caz de deces prin boala naturala.
Sunt multe companii de asigurari care incheie polite de asigurare ale animalelor, asiguratorii platindu-i asiguratului despagubire in caz de accidente ale animalelor sau de moarte, precum grindina, incendiu, furtuna, traznetul, furt, explozii, prabusiri de teren sau izbiri de catre autoturisme sau utilaje.
Persoanele juridice care au in posesie mari turme de animale, nu pot risca sa piarda tot ce au agonisit o viata si tocmai de aceea sunt sfatuiti sa isi incheie polita de asigurare pentru animalele lor.
Polita se poate face pe o perioada de minim 3 luni de zile si maxim 1 an de zile, o pot incheia doar persoanele juridice cu varste cuprinse intre 18 si 70 de ani, pretul acesteia fiind in functie de numarul animalelor ce vor fi asigurate, de beneficiile de care vrea sa profite asiguratul si de bugetul acestuia.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>