Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurare sofer si persoanele transportate

Toate companiile de asigurari din tara si din strainatate incheie polita de asigurare pentru soferi si persoanele transportate de catre acestia. Aceasta polita de asigurare este foarte avantajoasa, deoarece soferul si persoanele din autoturismul in cauza sunt asigurate in cazul in care pot fi implicati intr-un grav accident rutier sau soferul este victima hotilor. De asemenea, aceasta asigurare acopera riscurile in cazul in care soferul sau persoanele transportate raman in urma accidentului produs invalide sau decedeaza.
Aceasta polita de asigurare a soferilor si persoanelor transportate, poate fi incheiata atat de firma de transport, cat si de soferul mijlocului de transport sau de persoanele transportate in el, bineinteles cu acordul proprietarului firmei de transport.
Absolut orice persoana cu varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani poate incheia aceasta polita de asigurare si pretul acesteia depinde de la o companie la alta, in functie de urmatoarele criterii de baza, la care se mai pot adauga si criterii secundare: varsta asiguratului, numarul de persoane inclus in polita de asigurare, mijlocul de transport si valoarea lui implicita, precum si de capitalul firmei de transport in cauza. Perioada contractuala a politei de asigurare poate fio facuta si pe parcursul unei singure perioade de calatorie, precum si pe parcursul unui an de zile, perioada maxima contractuala la acest tip de asigurare.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>