Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurare pentru companiile de transport intern si international

Persoanele care detin companii de transport si international, pot beneficia de o asigurare care sa le acopere pagubele mari provocate de accidente din cauza lor sau din cauza tertilor.

Companiile de asigurare din Romania, pun la dispozitia acestor persoane polite de asigurare special concepute pentru ei. Polita de asigurare a companiilor de transport intern si international, acopera la o suma foarte mica, toate reparatiile in caz de accident, avarii sau cataclisme naturale, precum si acoperirea costurilor proceselor civile intentate asupra companiei, daca este cazul. De asemenea, aceasta polita de asigurare este valabila atat pe teritoriul Romaniei, cat si pe teritoriul International.

Polita de asigurare pentru companiile de transport si International se incheie doar cu persoanele ce au varsta intre 18 si 65 de ani si perioada minima contractuala este de 3 ani de zile, pe cand cea maxima este nelimitata.

Pretul politei de asigurare depinde de la o companie de asigurari la alta dar este si inĀ  functie de numarul utilajelor si masinilor de transport ale asiguratului. De asemenea, polita asigura si cladirile din interiorul companiilor de transport, platind asiguratului in cauza daunele provocate de hoti, de cataclisme naturale precum incendii, inundatii, fulgere sau traznete si de alte avarii suportate de imobilul in cauza.

In functie de beneficiile pe care le doreste asiguratul de la asigurator, pretul politei de asigurare pentru companiile de transport intern si international, difera.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>